Syv steder du skal nå at se fodbold live

Flere tager på fodboldrejser i Europa.Flere fodboldfans er begyndt at tage på såkaldte fodboldrejser i Europa for at opleve deres favorithold spille. Men hvor mange steder har du egentligt været og søger du tit efter viden om fodbolddestinationer der er værd at tage til? Her kommer en guide, der viser dig, hvilke opgør du skal se næste gang.

1. Argentina

Buenos Aires rummer et af de vildeste derbys, der handler om langt mere end fodbold. ’Superclásico’ spilles mellem River Plate og Boca Juniors, og her er der garanti for underholdning.

2. Serbien

Klubberne Røde Stjerne og Partizan Beograd er begge lokaliseret i Beograd, hvor deres stadions ligger mindre end en kilometer fra hinanden. Ligesom i Argentina, er du her garanteret en fodboldoplevelse for livet.

3. Tyrkiet

Tyrkere er meget passionerede omkring deres fodboldhold. I Istanbul har du mulighed for at opleve Besiktas, Fenerbache og Galatasaray, der alle har nogle af de mest fanatiske fans i verden.

4. Italien

I støvlelandets hovedstad finder ’Derby della Capitale’ sted med stor virak og mange følelser. Der er selvfølgelig tale om kampen mellem Roma og Lazio, hvilket er en hel speciel kamp, der går tilbage mange år.

5. Grækenland

I den græske hovedstad Athen kæmper de tre klubber Olympiakos, Panathinaikos og AEK Athen om at være det førende græske fodboldhold. I de senere år må det siges at være Olympiakos, der har klaret sig bedst, og til deres indbyrdes kampe er der altid fart over feltet.

6. England

London må være en af de byer, der huserer flest fodboldhold i Europa. Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Millwall, Charlton, Crystal Palace, Queens Park Rangers, Fulham og Brentford er nogle af de mest kendte.

7. Tyskland

I Tyskland er opgøret mellem de to traditionsklubber Dortmund og Schalke et af de mere spektakulære opgør, der hvert år fylder meget i de tyske medier. Det er et af de største opgør i tysk fodbold, og specielt Dortmund er altid garant for underholdning og en fantastisk atmosfære.