Spar tusindvis af kroner på din konfirmation

Spar mange penge på din konfirmation.

Sidst års konfirmationskjoler kan spare dig for tusindvis af kroner.

Din konfirmation sker kun én gang i din levetid. Intet må gå galt, og det skal være en perfekt fest. Men du kan rent faktisk spare rigtig mange penge, hvis du sætter dig ordentligt ind i det. Og det behøver heldigvis slet ikke at gå ud over festen. Denne guide vil give dig en masse gode tips og råd til, hvad du kan gøre for at spare penge på en fest, der ellers traditionelt koster rigtig mange penge at holde.

Hold din konfirmation hjemme: På denne måde sparer i både tid og penge. I sparer tid, da i så ikke skal køre rundt til alle mulige festlokaler, og i sparer penge ved ikke at skulle betale for lejen af lokale. Hvis huset rækker til det, så kan i holde det indenfor, men ellers er det også forholdsvis billigt at leje et telt til haven.

Brug dit netværk: I stedet for at I er flere familier, som har børn, der skal konfirmeres indenfor kort tid, som skal leje møbler, service osv. så kan i enten deles om at leje tingene, eller låne tingene af hinanden. På den måde kan i spare rigtig mange penge. Det gælder også mht. duge, vaser, pynt og flag.

Brug egen bil og tag selv billeder: I behøver ikke at leje en bil til at køre konfirmanden rundt. Det kan sagtens gøres i egen bil. I kan altid pynte den lidt op, så den bliver lidt mere festlig at se på. Derudover kan i også selv tage billeder – eller få en I kender til at gøre det. Hvis I har et godt kamera er det selvfølgelig et plus, men en nyere smartphone tager faktisk også rigtig gode billeder. Hvis I ikke kan disse ting, så kan I også vælge at slå jer sammen med nogle af de andre, ligesom i det foregående punkt.

Lav selv bordkort, pynt, playliste og mad: Jo mere I selv laver, jo flere penge kan I spare. Det kan godt være, det tager meget tid, men det kan til gengæld godt svare sig, hvis pengepungen ikke bugner med penge. I kan eksempelvis få inspiration til pynt og bordkort på Pinterest.

Indbydelser over nettet: I kan godt få lavet flotte indbydelser, selvom det er på nettet. Det gælder både på mail og på sider som Facebook, hvor i hvert fald de fleste af gæsterne er. Desuden går det langt hurtigere end med gammeldags brevpost.

Håropsætning: Blandt pigerne er det håret, som er en af de vigtigste ting til konfirmationen. Men I kan sagtens selv gøre det rigtig flot. Der findes blandt andet et utal af tutorials på YouTube, hvor I kan lære, hvordan I laver det flotteste hår.

Køb konfirmationskjolen fra sidste års kollektion: Forskellen på sidste års mode og årets mode er alligevel ikke særlig stor. Desuden er det langt billigere at købe konfirmationskjoler fra ældre kollektioner.

Hvis du gør disse tiltag, så kan du spare rigtig mange penge på din konfirmation.