Sådan ser det nyeste iPhone tilbehør ud

For næsten en måned siden lancerede Apple den nye iPhone 6s. Siden er der for alvor blevet sat skub i salget af mobiltilbehør til den nye mobiltelefon. Men der er meget tilbehør, som er så specielt, at man måske ikke hører om det hver dag. Meget af dette iPhone-tilbehør kan faktisk findes på Apples egen hjemmeside. Hvis du vil finde noget af det mere specielle og unikke tilbehør til den nye Apple-telefon, kan det blandt andet være:

  • Køb en drone, der kan tilkobles din iPhone
  • Køb et armbånd, der kan have din nye telefon i sig
  • Tilknyt din mobil til en tennisketcher

Nu kan du styre en drone med din iPhone

iphone-tilbehoerMed den nye SmartPhone fra Apple er der kommet tilbehør, der lyder fuldkommen urealistisk. Du kan for eksempel købe en drone, der kan styres ved hjælp af dit iPhone-tastatur. Her tilkobler du blot dronen til Apple-mobilen, hvorefter du vil have mulighed for at guide dronen rundt på en applikation, designet til formålet.

Sådan har du hele tiden din iPhone på dig

Med den nye Apple-telefon og det tilbehør, der findes til den, kan du sørge for hele tiden at have din mobil ved hånden. Du kan nemlig købe et armbånd, der sørger for, at din mobil er ved siden af dig hele tiden. Armbåndet er specielt nyttigt, når du skal ud at løbe eller dyrke motion. Med armbåndet er du nemlig sikker på, hvor du har din telefon.

Brug den nye iPhone til at analysere dit tennisspil

Du kan også bruge appen, hvis du hyppigt spiller tennis. Her kan du købe en speciel ketcher, der kan kobles op til din Apple-telefon, når du er i gang med at spille på tennisbanen. På den måde kan du analysere dit spil og finde ud af, hvordan du kan forbedre dig til næste gang.

Hvor finder jeg anderledes iPhone-tilbehør?

Der findes rigtig mange smarte gadgets på markedet. Udvalget på Apples hjemmeside er dog meget begrænset og traditionelt, hvorfor det kan være en fordel at kigge andetsteds hvis du er på jagt efter et mere utraditionelt cover, etui, headset eller noget helt fjerde. En af de helt store forhandlere www.coolpriser.dk har bl.a. et rigtigt spændende udvalg af iPhone-tilbehør og er bestemt et kig værd.