Optimér dit kontor med et hæve/sænkebord

Hæve/sænkebord i åbent kontormiljø.Lige meget om du skal indrette kontoret på arbejdet eller optimere dine arbejdsforhold derhjemme, er der ingen tvivl om, at et hæve/sænkebord er en mulighed, du ikke vil blive ked af at vælge. I og med at der er sket en stor udbredelse af det populære arbejdsredskab, kan du nu vælge hæve/sænkeborde som passer perfekt ind på dit arbejds- eller hjemmekontor.

Du er måske vant til at arbejde ved et bord, som ikke kan indstilles efter dine egne højdemæssige præferencer. Det betyder, at der er store krav til den stol, som du arbejder fra. Den skal, kort sagt, kunne fungere sammen med et hvilken som helst bor. Det er der ikke mange stole, der kan. Med et hæve/sænkebord slipper du for denne problematik, da bordets elektriske justeringsmuligheder betyder, at du kan indstille bordet i den højde, der passer dig bedst.

Derfor skal du vælge et hæve/sænkebord

Her er tre grunde til, at du skal vælge et hæve/sænkebord til dit hjemmekontor

  • Bordet kommer i mange forskellige typer og materialer, hvilket gør det nemt at vælge det, du har brug for
  • Med små børn i huset, er det en perfekt mulighed for at købe et bord, som også de kan få glæde ved. Vælg et overflademateriale, som kan tåle at børn benytter sig af bordet
  • Et hæve/sænkebord er perfekt til en arbejdsplads, hvor flere skal benytte sig af bordet

Hæve/sænkeborde er den perfekte løsning til kontoret i hjemmet, hvor flere kan benytte sig af glæderne ved den elektriske højdeindstilling. Hvis der er børn i hjemmet kan de let lave deres lektier, tegne osv. ved samme bord – og de behøver ikke hjælp til at indstillet bordets højde. Der findes flere forskellige bordplader i materialer så som linoleum og finér. Vælg evt. et hårdfør hæve/sænkebord i laminat, der kan tåle belastninger, så børnene ikke beskadiger bordet.