Kontorstole: Hvad er de nyeste trends?

Ergonomiske og multijusterbare kontorstole på arbejdspladsen er vigtig.

Multijusterbare kontorstole er vigtig for dit fysiske helbred.

En kontorstole er en af de kontorartikler, der er svære at komme uden om. Uanset hvordan du har tænkt dig at indrette din nye kontorplads, er det vigtigt at funktionaliteten er i top, og det betyder, at man skal kunne sidde ned og arbejde. Overalt bliver der ved med at poppe nye modeller frem, der skal gøre det lettere og mere behageligt at finde den rette arbejdsposition i løbet af en arbejdsdag.

Stil krav til din kontorstol på arbejdspladsen

Det er specielt vigtigt at finde den rette arbejdsindstilling for mennesker, der arbejder på et kontor alle ugens dage. Det kan føre til alvorlige følgeskader, som man ikke kan slippe af med igen, hvis man arbejder i en forkert stilling.

Det ligger også de fleste virksomheder højt på sinde at sørge for, at deres medarbejdere har ordentlige forhold at arbejde under. De er, lige som dig selv, heller ikke interesseret i at se dig sygemeldt i længere tid, fordi du ikke kan sidde ned og arbejde. Derfor kan du også sagtens tillade dig at stille krav til din arbejdsplads om, at I arbejder med en kontorstol, der kan indstilles præcis til den arbejdsstilling, der passer dig bedst. Det kan f.eks. være, at du foretrækker en multijusterbar kontorstol der er ergonomisk og kan indstille ryg, armlæn og placering af sæde i forhold til ryglæn. Hovedsagen er at du sidder godt, så du undgår arbejdsskader, der kan være meget ubehageligt.

I dag er det heldigvis muligt at indstille langt de fleste kontorstole efter behov. Men med den nye udvikling, man ser inden for møbler til kontoret, bliver det måske mindre og mindre nødvendigt, fordi man i dag kan indstille højden på de fleste kontormøbler. Således har hæve-/sænkebordet været en øjenåbner på markedet, der har revolutioneret den måde, de fleste kontormedarbejdere arbejder på i dag. Ellers virker de største trends i dag til at handle om udseende, som altid er meget vigtigt. Det er stadig det minimalistiske udtryk, der vinder frem, som det har været det i mange år. Mantraet virker til at være ”jo enklere – jo bedre!”