Flere leverandører af kontorartikler

kontorartikler og kontorforsyning

Markedet indenfor kontorartikler og kontorforsyning, er igennem de seneste år vokset sig større, i takt med at der i Danmark er kommet flere iværksættere og det samtidig er blevet billigere at starte en webshop op. Kunderne af kontorartikler ser det som en positiv udvikling med mere konkurrence i markedet. Det er dog knap så positivt for nystartede og iværksætteri der tilsyneladende har svært ved at få ordentlig fodfæste i markedet. De store og mere veletableret leverandører af kontorartikler, har ofte et langt større sortiment og kan sælge produkterne væsentlig billigere, grundet deres stor indkøb hos producenterne. Dette er ofte ikke muligt for de helt små, der har begrænset midler, lagerplads med videre. Derfor kan det som nystartet være svært at få det hele til at løbe rundt eller tilbyde særlige ordninger så som gratis fragt, garanti for hurtig levering eller have råd til at køre særlige kampagner.

Tilbud og et stort sortiment er vigtigt

mayland kalender og arkivering

Og netop gratis fragt er noget som kunderne elsker og som kan ses på salget. Det får ikke kun folk til at købe mere pr. ordre men resulterer også i flere gensalg viser en ny undersøgelse. På samme måde er kunderne vilde med kampagner og tilbud som sætter fokus på særlige produktkategorier eller enkelte udvalgte produkter. Dette er noget som især de store konforsyninger benytter sig af med deres store sortiment. Her bliver der ofte kørt kampagner for forsiden af webshoppen med store rabatter og besparelser, bl.a. for at tiltrække flere kunder og åbne op for mere impulskøb. Ifølge flere webshops vi har talt med, er kampagnerne på kontorartikler en effektiv måde til at booste salget indenfor en produktkategori. Nogle produkter ønsker man f.eks. at promovere forud for næste år, f.eks. en Mayland kalender, redskaber til arkivering, regneruller eller andre artikler som først bliver tilgængelig i det efterfølgende år.

Vi vægter kvalitet og dyre kontorartikler

Selvom gratis fragt og lave priser er noget som tiltrækker køberne til de mange kontorforsyninger, viser en ny trend også, at vi køber flere dyre kontorartikler og er langt mere kvalitetsbevidste end for bare få år siden. Dette skyldes bl.a. at vi idag har fået flere penge imellem hænderne, har større fokus på miljøvenlige produkter og fordi vi er blevet gladere for at arbejde i et kontor hvor personlig smag og stil bliver vægtet højere. Dette er altsammen værdier som vi er villige til at betale mere for et godt kontormiljø. Flere leverandører af kontorartikler fortæller da også at prisen langt fra er den eneste parametre og at der idag i høj grad også bliver kigget på kvalitet, miljøet og troværdigheden hos den leverandør som der handles hos.