Flere drager ud på fodboldrejser i Europa

Du har helt sikkert et yndlingshold, som du følger igennem tykt og tyndt, når du tager på fodboldrejser i både hjemland og udland. Noget af det fedeste som fodboldfan er at følge sit hold hele vejen til døren, når de for eksempel er i europæiske konkurrencer. Uanset om du holder med store hold som Real Madrid og Liverpool FC, eller om du støtter danske hold som Brøndby IF eller FC Midtjylland, bør du overveje at tage ud og følge dem, når de spiller fodbold europæisk. Dette kan nemlig blive en oplevelse, som du aldrig glemmer.

Fodboldrejser lader dig følge dit hold på hele rejsen

Sportsrejser og fodboldrejser i EuropaHvis du vil tage ud og opleve fodboldhold på deres europæiske eventur, kan du vælge mellem to turneringer.

  • Sportsrejser, hvor du følger din klub i Champions League.
  • Fodboldrejser, hvor du følger din klub i Europa League.

Hvilken turnering, du skal følge, kommer ofte an på, hvordan din klub har kvalificeret sig. Holder du med et mesterhold, kan de være en fantastisk oplevelse at se deres rejse igennem Europa. Det er blandt andet denne rejse som FC Midtjylland er på, hvor de skal forsøge at komme videre imod en svær modstander på Cypern ved navn APOEL.

Vil man gerne opleve gruppespillet kan man med fordel følge nogle af de større klubber. Er man for eksempel Bayern München fan er der næsten garanti for, at man kan følge det europæiske eventyr helt ind til en kvartfinale, semifinale eller finale. De seneste år har tysk fodbold i hvert fald vist, hvor store de egentligt er.

De europæiske fodboldrejser er ofte billige, og man kan bestille dem kamp for kamp. Flere udbydere har tilmed tilbyd, hvis man vælger at købe flere rejser på samme tid, hvor man følger det samme hold i den samme turnering over flere kampe.