Spørg dine naboer inden du kontakter en elektriker

Skal du have nyt køkken, hvor der skal installeres en hel række elektriske elementer, kan det være en god idé at få lidt kreativ input, inden I kontakter jeres elektriker og vælger den løsning, I vil gå med. Ved at bruge jeres netværk og relationer, kan I nemlig få masser af værdifulde forslag til eksempelvis valg af stikkontakter, elektronik, hvad der mest praktisk og hvordan det evt. kan laves som en funktionel løsning. Det er altid en god idé at få flere øjne på sagen og det koster aldrig noget at spørge.

Naboerne har mange ideer til din elektriker

Elektriker i København arbejder med EL-installationerPrøv f.eks. at etabler en god nabokultur, således at I kan få deres input og forslag med, til nogle af de løsninger som I går og overvejer. Ved at spørge dem til råds inden i går til elektrikeren, bliver I både skarpere på hver I vil have og hvordan det skal se ud. Dette er altid en godt start for begge parter, da elektrikeren således kan gå i gang med det samme, og I skal ikke betale ham for den ekstra tid, det ellers ville have taget at få planerne på plads.

Skal du for eksempel installere nye kogeplader i din bolig i Lyngby, er der mange forskellige løsninger at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge en løsning, der er baseret på induktion, ligesom du også kan vælge et gaskomfur, der har en lang række andre fordele. Står du og er i tvivl om muligheder som disse, kan de være en fordel at høre dine naboer og finde ud af, hvad der fungerer og hermed hvilke fordele og ulemper, der er, inden du kontakter en elektriker i Lyngby for at få den enkelte løsning installeret.

Den store fordel ved denne løsning er, at du slipper for at bruge penge unødigt. Det kan nemlig koste dyrt hos elektrikeren, hvis du først for installeret en løsning som et gaskomfur, der kræver mange forskellige ledninger, som måske skal føres under gulvet i jeres hus og derfor kan blive omkostningsfulde at lave i første omgang. Herefter vil man næsten være bundet til løsningen, og det vil derfor blive endnu dyrere for elektrikeren at implementere en anden løsning som et induktionskomfur.

Spørg dine naboer, om de er interesseret i at lave et samarbejde, så I alle sammen kan drage fordel af hinandens ekspertiseområder, og derigennem spare penge på de løsninger I vælger.