Algerens: Sådan stoppes de grønne alger

Algerens til tag og tagstenEn algebehandling er svaret, hvis overfladerne på din bolig er blevet angrebet af alger. Udover at det ikke er specielt pænt, kan det være meget skadeligt for en bolig at være befængt med alger i længere tid. Derfor er det vigtigt at handle hurtigt, da en algerens holder din bolig fri fra alger og samtidig sørger den for, at boligen er præsentabel året rundt.

Når vejret begynder at blive varmere og temperaturerne stiger, kigger mange danskere på deres bolig og beslutter sig for, at der skal gøres noget ved de grimme facader og overflader. Ikke nok med, at det ser grimt ud – et hus plaget af alger er i stor fare for at blive ramt af alvorlige følgeskader, hvilket kan have dyre omkostninger, den dag skaderne skal forbedres eller huset skal sælges til en mulig køber.

En algerens er ofte et fornuftigt valg

Sådan kan algerensning hjælpe din bolig af med algerne:

  • Du forebygger blandt andet frost- og fugtskader der kan koste dyrt på sigt
  • Algerens er oplagt til både tag, fliser, facade og lignende
  • Regelmæssig algerens kan holde din bolig præsentabel hele året rundt

Alger kan altså gøre store skader på alt fra fliser til murværk, hvis ikke de bliver behandlet i tide. De nedbryder nemlig den overflade de vokser på, og dermed kan den revne og langsomt nedbryde, hvilket kan føre til svære fugtskader der kan blive et langt større og omfattende problem. Algebelægninger kan også være årsag til ulykker, da algeramte overflader kan blive glatte som is!

Algerens er altså den bedste forbyggelse imod de grønne alger og mos og har en utrolig effektiv virkning, uanset om de sidder på dit tag, facade eller fliser. Hvis du vil kan du læse meget mere om algerens på www.algeteknik.dk, hvor der også er flere priseksempler på, hvad en sådan behandling koster.