Thuja Occidentalis ‘Smaragd’ eller Western Tree of Life ‘Smaragd’, er meget velegnet til hegn. Denne nåletræer vokser lidt langsommere (ca. 25 cm om året) og mere kompakt end Thuja Smaragd. Dette livs træ er meget hårdt og forbliver smukt og grønt om vinteren. Det vestlige liv i livet ‘Smaragd’ vokser på hver jord, men er følsom over for tørt vejr. Thuja ‘Smaragd’ kan bedst beskæres i efteråret. Hvis han ikke er beskåret, kan han blive 4-6 meter høj. Det er en nem at opretholde sikringsanlæg.

Emerald Coniferenhagen, der regelmæssigt befrugtes, som er på den rigtige jordtype og placering og er i god stand, er mindre modtagelige for sygdomme og drilleri.

Dorre, brune pletter i en thuja ‘smaragd’ kan have forskellige årsager. Årsagen kan være, at hækken er blevet beskåret for drastisk (indtil det gamle træ) og derfor ikke længere løber ud. Der kan også være magnesiummangel i jorden. Dette kan løses med en korrekt befrugtning.

Desværre kan en nålegang lide af en svampeinfektion i nogle få tilfælde. Dette er i dybe af grene. En klar adskillelse skabes mellem de berørte og ikke-berørte dele af hedge. Det er vigtigt at beskære og bortskaffe de berørte dele så hurtigt som muligt. Stærkt berørte planter kan bedst fjernes fuldstændigt.

Efter beskæring skal beskæringsværktøjet desinficeres med en kloropløsning eller vand med et strejf af blegemiddel. Dette for at forhindre yderligere fordeling af svampen. Tøjet, der bæres under beskæring og eventuelle havehandsker, skal også vaskes mindst 60 ° C.

Thuja ‘Smaragd’ kan bedst befrugte med specielle nåletræer eller en generel gødning til haveplanter. Gødning af en nålegang kræver kun en gang om året, fordi organiske gødninger har en langvarig effekt. Gødner din nålegange om foråret og lidt efter beskæring, så den løber ud igen frisk. Økologisk gødning er en naturlig gødning, der sikrer bedre vækst i livets træ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *