Have siddepladser er så meget mere end blot et sted at sidde.

En bænk kan være et fokuspunkt, arbejde som et stykke skulptur, kan punktere en hække eller græsplæne eller være et sted at nyde en visning. Have siddepladser kan dreje sig om at skabe privatlivets fred eller om underholdende venner og familie.

Frem for alt er havpladser i hjertet af haven. Men glemmer vi nogle gange dette? Jeg har set masser af haver og deres steder at sidde i løbet af det sidste år. Og jeg er kommet til den konklusion, at bænkene, borde og stole vi vælger, gør en stor forskel for haven.

Du behøver ikke bruge masser af penge
Nogle af vores havestole blev købt på auktion af min mor, i 1970’erne. Vi har nødt til at reparere dem fra tid til anden.

Vi købte fire franske stole i en depot vente i Frankrig og kørte tilbage med dem oven på bilen. Jeg formoder, at hvis du tilføjede de ekstra benzinpris for at gå fra det sydlige Frankrig til England, så var de ikke sådan en lejlighedskøb.

Men auktioner og junk butikker kan være en god kilde til havemøbler, især hvis du tænker mere på, hvad møblerne er lavet af, end hvad det er lavet til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *