August i den midterede have er lidt af en blandet taske.

August er blevet kaldt ‘søndagen om sommeren’, og der er en doven, tomgang følelse om haven i øjeblikket, som jeg vil vise dig i video.

Højderne og lows af dahlias
Dahlias er ude, men de er ikke den strålende farve, som jeg normalt ser i august i den midterede have. For første gang er der betydelige huller.

Jeg graver ikke op på min dahlias. Jeg afskærer løvet og dækker med en stor bunke af mulch. Sidste vinter var meget hård (husk dyret fra øst?). Og jeg var for travlt til at afslutte jobbet. Jeg stablede Mulch på omkring halvdelen af ​​mine dahlias. De overlevede.

Dahlias jeg undlod at mulch er døde. I det mindste viser det sig, at mulching hjælper din dahlias overlever. Læs dette, hvis du ikke vil grave din Dahlias op for vinteren eller se dette, hvis du foretrækker at finde ud af, hvordan du ikke skal grave op på din dahlias i video.

Og jeg skar lavendel ‘i den brune’
Da jeg først voksede lavendel i denne have, blev det hurtigt straggly. Hvorfor kunne jeg ikke have pæne skræddersyede mounds som jeg så i professionelle haver?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *