Jeg har altid spekuleret på ‘Ingen Dig Flower Borders’ for enårige, buske og stauder.

Ikke at jeg nogensinde gør meget at grave. Men jeg spekulerede på, om principperne om ingen grave veg og ingen grave blomst grænser var de samme. Gjorde jeg det rigtige ved at mulching mine grænser, men ikke grave det i? Hvad har jeg mere brug for at vide om ingen grave grænser?

Så jeg besøgte Charles Dowding, ingen grave guru og forfatter af mange bøger, herunder økologisk havearbejde, den naturlige ingen grave måde (pub af grønne bøger).

Charles er kendt for sine forsøg, udført over omkring tredive år, sammenligner udbyttet af grave og ingen grøntsager. Han kører workshops, skriver bøger og har en fantastisk succesfuld YouTube-kanal. Det er alle baseret på HomeAkres, et tre fjerdedele af en acre i Somerset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *